Sandal Ağacı Yağı Faydaları ve Kullanımı

Eğer stres, kaygı ve uykusuzluktan şikayetçiyseniz ve stres yüzünden bozulan uyku düzeniniz bozukluğundan şikayet ediyorsanız aslında doğal çözümlerle buluşmanın tam vakti gelmiş demektir. Esansiyel yağlar hanenizi ve hem de banyonuzun güzel kokmasına yardımcı olmaktan çok daha fazla özelliğe sahip. Yüksek bir yoğunluğa sahip olan bu yağlar, çiçekler, baharatlar ve şifalı otlardan ele geçiriliyor ve bu arada iyileştirici özelliklere de sahip. Sandal Ağacı yağı bu yağlardan biri olup, kapsamı geniş terapötik yararlarından dolayı daha fazla temizlik ve sükunet ele geçirmenize yardımcı olabilir. Bu özel öz yağın bir kokusu yok, ancak genel ve zihni sıhhat üzerine birtakım şaşırtan iyileştirici özelliklere sahip olabilir.

Sandal Ağacı Yağı nedir

Hindistan’da yetişen nadide ve en değerli ağaçlardan biridir. Oldukça yavaş büyüyen sandal ağacı yıllar öncesinde dahi parfüm yapımında kullanılmış ve son zamanlarda de kozmetik alanında kullanılmaya devam etmektedir.

Sandal ağacı yağının çıkarılması için sandal ağacının 30 yaşına gelmesi gerekmektedir. Sandal ağacının cilde yararları oldukça fazla olup saymakla bitmeyecektir. Cilt problemlerinin hemen hemen hepsi için kullanılabilecek bir yağdır. Yararı yalnızca cilt için kullanılmamakta kokusunun güzelliği sebebiyle tütsülerde sakinleştirici ve deşarj olucu tesiri ile de kullanılmaktadır.

Sandal Ağacı Yağı’nın 8 etkisi

  1. Yağ enflamatuar tesire sahiptir. Uzun bir dış, iç haşere sokması, zehirlenme ve enfeksiyonlara çeşitli olarak kullanılmıştır.
  2. Antispazmodik yağ spazmlar, kramp deşarj olmak yardımcı olur ve ağrıları kaydeder, kan damarlarını ve adaleleri gevşetir olarak, adet esnasında kadınların sıhhat kolaylaştırır.
  3. Burada yardım etmek – Öksürük için balgam söktürücügöğüs cildinin içine dış sürtünme ve geri ve onlarla (yağ değil, bilhassa hoş bir tadı vardır, zira durulama kontrendikedir) inhalasyon yapmak olasıdır.
  4. sandal ağacı yağı antiviral tesiri soğuk algınlığı veya grip iyileşir yardımcı olur, yadsınamaz.
  5. aromaterapi olarak sandal ağacı yağı uygulamak, bu stres ve anksiyete hayatta kalmak için daha kolay, hızlı bir şekilde kaçmak ve gevşeme yardımcı olur.
  6. Cilt hastalıkları ve enfeksiyonları da egzama ve mantar enfeksiyonları dahil olmak üzere, bu olağandışı bir uçucu nebat yağı ile muamele edilir.
  7. en kısa müddette petrol düzenli kullanımı apse ve çeşitli cilt irinleri, iltihaplı sivilce cilt iyileşmek olası.
  8. kadın cinsel soğukluk için sistit ve vajinit hem erkek (cinsel bozukluklar) ürogenital sistem hastalıkları ve kadınlar.

Sandal Ağacı Yağı’nın saçlara etkisi

Sandal ağacı yağı çoğunlukla lentyaek için bir nimettir onunuygulama aslında rastgele bir özel eğitim gerektirmez. Siz yalnızca şampuan veya saç kremi 1-2 damla ilave edebilirsiniz ve değiştirdi ve saçınızı güçlendirmiştir ne kadar görmek gerekiyor. Hint güzellikleri yağ birkaç damla yıkandıktan sonra hemen uygulanır ve daha sonra kurumaya devam edilir – saç parlaklık ve canlılık kazanır. Ehemmiyetli olan, ters takdirde saç yağlı bakacağız, miktarı ile mübalağa etmek değildir.

Uygulamadan önce not: Yağlar dahil her tür bitkinin kullanımının alerjik tepkilere kapı aralayabileceğini unutmayın. Bu yağları kullanmadan önce, elinizin küçük bir noktasına kullanmak istediğiniz yağdan bir miktar sürün. 24 saat içerisinde cildinizde kızarma, şişlik, kabarma gibi meseleler oluşursa yağı kullanmayın. Cildiniz rastgele bir reaksiyon vermezse yağı kullanabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir